10 Design Tandas Pelik Seluruh Dunia

Tandas memang tempat yang penting dalam hidup. Jangan tak tahu, tandas memainkan peranan penting untuk menarik pelanggan kalau dari sudut perniagaan. Sebab tu dekat luar negara boleh wujud tandas macam ni.


Save The Trees, Shanghai Shopping Complex
Kotak tisu ini akan ditukar setiap hari sebagai peringatan jangan membazir.


Wash Your Hands, USA Toilets
Peringatan kepada lelaki untuk basuh tangan lepas buang air.


Skateboarding Lessong
Ditemui di tandas sebuah tempat bermain ais di Eropah.


WWF Toilet, USA
Peringatan untuk menjimat penggunaan tisu. Diperbuat daripada kayu asli.


Schizophrenia Awareness
Tandas di sebuah klinik. Jangan tengok lama-lama cermin tu.


Natan Jewelry Shop, Brazil
Rasanya cermin ni kena letak kat Malaysia sebab ramai sangat suka masuk kedai barang kemas tapi tak beli apa satu pun.


ESPN Office Mens Toilet
Kencing atas padang bola dan cuba masukkan bola ke dalam gol menggunakan air kencing. Wekk!


Ski Jump Toilet, Tokyo
Motif dia mungkin nak suruh rasa gayat dan cepat buang air bila duduk tinggi-tinggi atas gunung salji ni. Dah la sejuk.


Mini Cooper Mens Toilet
Sesuai dengan moto Mini Cooper, "Test Your Handling Skills" jadi cuba test dapat tak lalu celah-celah kon kecik tu menggunakan air kencing. Wekk lagi!



Axe Lingerie Unisex Bathroom, Uruguay
Tandas yang mana coli dan panties bergantung di merata tempat.



Share on Google Plus

About Muhammad Fakhruzzaman